Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"de Souza Paglarini C"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nacimento RD; School of Food Engineering, Cidade Universitária Zeferino Vaz, State University of Campinas, (UNICAMP), São Paulo, Brazil., Vidal VAS; School of Food Engineering, Cidade Universitária Zeferino Vaz, State University of Campinas, (UNICAMP), São Paulo, Brazil.; Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia, Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, Universitat de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Spain., de Souza Paglarini C; School of Food Engineering, Cidade Universitária Zeferino Vaz, State University of Campinas, (UNICAMP), São Paulo, Brazil.; Department of Food Engineering, School of Architecture and Engineering, Mato Grosso State University, Barra do Bugres, Brazil.; Department of Food and Nutrition, School of Nutrition, Federal University of Mato Grosso, Cuiabá, Brazil., Domínguez R; Centro Tecnológico de la Carne de Galicia, Ourense, Spain., Lorenzo JM; Centro Tecnológico de la Carne de Galicia, Ourense, Spain.; Área de Tecnología de los Alimentos, Facultad de Ciencias de Ourense, Universidade de Vigo, Ourense, Spain., Barros JC; School of Food Engineering, Cidade Universitária Zeferino Vaz, State University of Campinas, (UNICAMP), São Paulo, Brazil., Cristianini M; School of Food Engineering, Cidade Universitária Zeferino Vaz, State University of Campinas, (UNICAMP), São Paulo, Brazil., Pollonio MAR; School of Food Engineering, Cidade Universitária Zeferino Vaz, State University of Campinas, (UNICAMP), São Paulo, Brazil.
Publikováno v:
Food science and technology international = Ciencia y tecnologia de los alimentos internacional [Food Sci Technol Int] 2024 Dec 09, pp. 10820132241261133. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 09.