Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"de Souza C. R."'
Autor:
de Almeida Junior, O., de Souza, C. R., Alcantara Novelli Dias, F., de Paula Fernandes, F., Torregrosa, Laurent, Noronha Fernandes-Brum, C., Chalfun Junior, A., Vieira da Mota, R., Peregrino, I., de Albuquerque Regina, M.
Publikováno v:
Vitis
Vitis, 2019, ⟨10.5073/VITIS.2019.58.87-94⟩
Vitis, . (2019)
Vitis, 2019, ⟨10.5073/VITIS.2019.58.87-94⟩
Vitis, . (2019)
The change of wine grape harvest from wet season (summer) to dry season (winter) by changing the pruning management has improved quality of wines produced in the Brazilian Southeast. However, the vines need to be spur pruned twice a year, i.e. with a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2fda9b92d9847645c403214d1ae9b3ac
https://hal.inrae.fr/hal-02619738/document
https://hal.inrae.fr/hal-02619738/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Souza, C. R., Vieira Da Mota, R., Novelli Dias, F. A., De Melo, E. T., De Souza, L. C., De Souza, A. L., Meirelles De Azevedo Pimentel, R., De Albuquerque Regina, M.
In the Brazilian Southeast, 'Syrah' grape harvested during the winter reaches better quality index than those from summer harvest. However, the management of annual double pruning to produce two grapevine growth cycles (vegetative cycle: spring – s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6aed794c00d79d1875b0c1626e1a55ba
Autor:
Favero, A. C., Angelucci De Amorim, D., Veira Da Mota, R., Soares, A. M., De Souza, C. R., De Albuquerque Regina, M.
Grape harvest in the major grapevine growing regions of Brazil occurs during the summer; a period with excessive rainfall. The climatic conditions during the Brazilian summer can have an adverse effect on fruit maturation and wine quality. This study
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a711913bba1227aa95bed00c83ed2cd1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.