Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"de Souza, Thaiza Serrano Pinheiro"'
Autor:
Qi, Yunyang, Liu, Haoyao, Agar, Osman Tuncay, Imran, Ali, de Souza, Thaiza Serrano Pinheiro, Barrow, Colin, Dunshea, Frank, Suleria, Hafiz A.R
Publikováno v:
Food Reviews International; 2024, Vol. 40 Issue 8, p2167-2187, 21p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farias, Ticiane Carvalho, de Souza, Thaiza Serrano Pinheiro, Fai, Ana Elizabeth Cavalcante, Koblitz, Maria Gabriela Bello
Publikováno v:
Nutrients; Oct2022, Vol. 14 Issue 20, p4275-N.PAG, 19p
Autor:
do Nascimento TP; Center of Nutritional Biochemistry, Food and Nutrition Graduate Program (PPGAN), Federal University of State of Rio de Janeiro (UNIRIO), Rio de Janeiro, Brazil., Ladeira KC; Nutrition School, Federal University of State of Rio de Janeiro (UNIRIO), Rio de Janeiro, Brazil., Bezerra FS; Center of Nutritional Biochemistry, Food and Nutrition Graduate Program (PPGAN), Federal University of State of Rio de Janeiro (UNIRIO), Rio de Janeiro, Brazil., Santos MCB; Center of Nutritional Biochemistry, Food and Nutrition Graduate Program (PPGAN), Federal University of State of Rio de Janeiro (UNIRIO), Rio de Janeiro, Brazil.; Laboratory of Protein Biochemistry, Center of Innovation in Mass Spectrometry, UNIRIO, Rio de Janeiro, Brazil., de Souza TSP; Center of Nutritional Biochemistry, Food and Nutrition Graduate Program (PPGAN), Federal University of State of Rio de Janeiro (UNIRIO), Rio de Janeiro, Brazil., Cameron LC; Laboratory of Protein Biochemistry, Center of Innovation in Mass Spectrometry, UNIRIO, Rio de Janeiro, Brazil., Ferreira MSL; Center of Nutritional Biochemistry, Food and Nutrition Graduate Program (PPGAN), Federal University of State of Rio de Janeiro (UNIRIO), Rio de Janeiro, Brazil.; Nutrition School, Federal University of State of Rio de Janeiro (UNIRIO), Rio de Janeiro, Brazil.; Laboratory of Protein Biochemistry, Center of Innovation in Mass Spectrometry, UNIRIO, Rio de Janeiro, Brazil., Koblitz MGB; Center of Nutritional Biochemistry, Food and Nutrition Graduate Program (PPGAN), Federal University of State of Rio de Janeiro (UNIRIO), Rio de Janeiro, Brazil.; Nutrition School, Federal University of State of Rio de Janeiro (UNIRIO), Rio de Janeiro, Brazil.; Laboratory of Protein Biochemistry, Center of Innovation in Mass Spectrometry, UNIRIO, Rio de Janeiro, Brazil.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2023 Feb; Vol. 103 (3), pp. 1161-1171. Date of Electronic Publication: 2022 Oct 12.