Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"de Souza, Guillermo"'
Publikováno v:
In Small Ruminant Research November 2019 180:57-62
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luzardo, Santiago, Saadoun, Ali, Cabrera, María C, Terevinto, Alejandra, Brugnini, Giannina, Rodriguez, Jesica, de Souza, Guillermo, Rovira, Pablo, Rufo, Caterina
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jan2024, Vol. 104 Issue 2, p1143-1153, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olivaro Silveira, Maria Cristina, Wallace, Federico, Verza, Simone, Fontana Malán, Estella Carolina, De Souza, Guillermo, Ferreira Chiesa, Fernando Amaury, Morales Olmos, Virginia
Publikováno v:
REDI
Agencia Nacional de Investigación e Innovación
instacron:Agencia Nacional de Investigación e Innovación
Agencia Nacional de Investigación e Innovación
instacron:Agencia Nacional de Investigación e Innovación
Las saponinas son productos naturales tensoactivos. La principal fuente de saponinas de uso industrial y biotecnológico es la especie arbórea chilena Quillaja saponaria (Qs). Existe una oportunidad para nuestro país, que involucra el desarrollo y
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::252df1da4ef617acc99a5c2b269429db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Small Ruminant Research March 2020 184
Publikováno v:
Natural Product Research; Jun2022, Vol. 36 Issue 12, p3168-3172, 5p
Autor:
Clariget, Juan, Banchero, Georgget, Perez, Eduardo, Luzardo, Santiago, de Souza, Guillermo, Fernandez, Enrique, Manna, Alejandro La, Ferrés, Álvaro
Publikováno v:
Latin American Archives of Animal Production / Archivos Latinoamericanos de Producción Animal / Arquivos Latino-Americanos de Produção Animal; 2018, Vol. 26 Issue 5, p112-112, 1/3p
Autor:
Olivaro C; Espacio de Ciencia y Tecnología Química, Centro Universitario Regional Noreste, Universidad de la República, Tacuarembó, Uruguay., Escobal M; Espacio de Ciencia y Tecnología Química, Centro Universitario Regional Noreste, Universidad de la República, Tacuarembó, Uruguay., de Souza G; Programa Nacional de Producción de Carne y Lana, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria, Tacuarembó, Uruguay., Mederos A; Programa Nacional de Producción de Carne y Lana, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria, Tacuarembó, Uruguay.
Publikováno v:
Natural product research [Nat Prod Res] 2022 Jun; Vol. 36 (12), pp. 3168-3172. Date of Electronic Publication: 2021 Jul 06.