Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"de Souza, Gilberto Batista"'
Publikováno v:
In Microchemical Journal January 2021 160 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Microchemical Journal September 2019 149
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olivares, Igor Renato Bertoni, de Souza, Gilberto Batista, de Araujo Nogueira, Ana Rita, Pacces, Vitor Hugo Polisél, Grizotto, Pamela Aparecida, da Silva Gomes Lima, Paula Souza, Bontempi, Rhaissa Mecca
Publikováno v:
Accreditation & Quality Assurance; Apr2022, Vol. 27 Issue 2, p55-83, 29p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fonseca, Renata Siqueira, Del Santo, Victor Rogério, de Souza, Gilberto Batista, Pereira, Cíntia Alessandra Matiucci
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Volume: 61, Issue: 2, Pages: 216-223, Published: JUN 2011
As barras de cereais são produtos multicomponentes constituído de cereais, frutas secas e xarope ligante, podendo-se adicionar as partes consumíveis de frutas e vegetais que usualmente não são aproveitadas e que possuem um alto valor nutritivo,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______621::d482188940e50c1dafcfd6bdadd5f2fb
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222011000200014&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222011000200014&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kuwahara, Frank Akiyoshi, de Souza, Gilberto Batista, de Paula Ferreira, Reinaldo, Costa, Ciniro, de Lima Meirelles, Paulo Roberto
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Animal Sciences; 2016, Vol. 38 Issue 1, p37-43, 7p