Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"de Sousa, Luis Peres"'
Autor:
Restani Patrizia, Frigerio Gianfranco, Colombo Francesca, de Sousa Luis Peres, Altindişli Ahmet, Pastor Raul Francisco, Lorenzo Chiara Di
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 7, p 04005 (2016)
In the last years, the scientific research in the field of non-alcoholic grape products has increased significantly. Raisins are often evaluated negatively from the nutritional point of view, mainly for their high sugar content. On the other hand, so
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e7507987dbb481090c491042741919d
Autor:
Di Lorenzo Chiara, Frigerio Gianfranco, Colombo Francesca, de Sousa Luis Peres, Altindişli Ahmet, Dell'Agli Mario, Restani Patrizia
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 7, p 04006 (2016)
In the last years, the interest in non-alcoholic grape products, aa potential alternative sources of phenolic compounds, has considerably increased. Raisins are dried grapes largely consumed in the Mediterranean area for the positive pattern of nutri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b7534546fd644e1bf15c5b03d851506
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.