Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"de Sá Mendes, Nathânia"'
Autor:
dos Santos, Mônica C. P.1,2, de Sá Mendes, Nathânia1,2, Cameron, Luiz C.3, Ferreira, Mariana S. L.1,2,3, Gonçalves, Édira C. B. A.1,2 ediracba.analisedealimentos@unirio.br
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2020, Vol. 23 Issue 1, p2144-2159. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Sá Mendes, Nathânia1 (AUTHOR), Branco de Andrade Gonçalves, Édira Castello1 (AUTHOR) ediracba.analisedealimentos@unirio.br
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology. May2020, Vol. 99, p229-243. 15p.
Autor:
dos Santos, Mônica C. P., de Sá Mendes, Nathânia, Cameron, Luiz C., Ferreira, Mariana S. L., Gonçalves, Édira C. B. A.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties; 2020, Vol. 23 Issue 1, p2144-2159, 16p
Autor:
de Sá Mendes, Nathânia1,2 (AUTHOR), Coimbra, Pedro P.S.1,2 (AUTHOR), Santos, Millena C.B.1,2,3 (AUTHOR), Cameron, Luiz C.3 (AUTHOR), Ferreira, Mariana S.L.1,2,3 (AUTHOR), Buera, María del P.4 (AUTHOR), Gonçalves, Édira C.B.A.1,2 (AUTHOR) ediracba.analisedealimentos@unirio.br
Publikováno v:
Food Research International. Sep2020, Vol. 135, pN.PAG-N.PAG. 1p.