Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"de Rigal, D."'
Autor:
de Rigal, D.
Publikováno v:
Ingénierie des aliments. Université Paul Cézanne (Aix Marseille 3), 2001. Français
Recherches sur l'inhibition du brunissement enzymatique : utilisation de préparations enzymatiques, substituts aux sulfites, Université Paul Cézanne (Aix Marseille 3)(2001)
Recherches sur l'inhibition du brunissement enzymatique : utilisation de préparations enzymatiques, substituts aux sulfites, Université Paul Cézanne (Aix Marseille 3)(2001)
*INRA UMR Sécurité et Qualité des Aliments d'Origine Végétale, Centre d'Avignon Diffusion du document : INRA UMR Sécurité et Qualité des Aliments d'Origine Végétale, Centre d'Avignon Diplôme : Dr. d'Université
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5edd11d148ef1cd489e1adab0c82f5e4
https://hal.inrae.fr/tel-02834222/document
https://hal.inrae.fr/tel-02834222/document
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture
Journal of the Science of Food and Agriculture, Wiley, 2000, 80, pp.763-768
Journal of the Science of Food and Agriculture, Wiley, 2000, 80, pp.763-768
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ccb9493f33b740238c54d6cc74a1d906
https://hal.inrae.fr/hal-02693520
https://hal.inrae.fr/hal-02693520
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.