Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"de Quelen, Francine"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Desaldeleer, Cécile, Ferret-Bernard, Stéphanie, de Quelen, Francine, Le Normand, Laurence, Perrier, Cécile, Savary, Gérard, Romé, Véronique, Michel, Catherine, Mourot, Jacques, Le Huërou-Luron, Isabelle, Boudry, Gaëlle
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry October 2014 25(10):1090-1098
Autor:
Gourlez, Emma, Dourmad, Jean-Yves, Monteiro, Alessandra, Béline, Fabrice, de Quelen, Francine
Copper and zinc are heavy metals that may have short- or long-term environmental risk for agricultural soils on which pig manure is spread. Copper and zinc are essential for pigs and farm performance, and they are added as supplements to the feed. Be
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______166::2ecb71a42f7203a9e1476043fb8dfb73
https://hal.inrae.fr/hal-03627804
https://hal.inrae.fr/hal-03627804
Autor:
de Quelen, Francine, Labussière, Etienne, Garcia-Launay, Florence, Dourmad, Jean-Yves, Wilfart, Aurélie, Béline, Fabrice, Guiziou, Fabrice, Nunes, Guillaume, Dabert, P.
Le poste alimentaire représente 65 à 95% des impacts environnementaux des élevages de porcs. Formuler des aliments à moindres impacts (écoaliments) semble être une solution innovante pour améliorer la durabilité des systèmes agricoles. Les
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______166::c92effec52e9e498cf8b493393c4bd4f
https://hal.inrae.fr/hal-03746001
https://hal.inrae.fr/hal-03746001
Autor:
Gourlez, Emma, Beline, Fabrice, Dourmad, Jean-Yves, Rigo Monteiro, Alessandra, Charra, Marine, de Quelen, Francine
Publikováno v:
In Data in Brief February 2024 52
Autor:
De Quelen, Francine, Brossard, Ludovic, Wilfart, Aurélie, Dourmad, Jean-Yves, Garcia-Launay, Florence
Publikováno v:
12. International Conference on Life Cycle Assessment of Food 2020 (LCA Food 2020)
12. International Conference on Life Cycle Assessment of Food 2020 (LCA Food 2020), Oct 2020, Virtual meeting, Germany. pp.156-161
12. International Conference on Life Cycle Assessment of Food 2020 (LCA Food 2020), Oct 2020, Virtual meeting, Germany. pp.156-161
International audience; Purpose. Animal feeding has a major contribution to the environmental impacts (EI) of pig production. Including EI of feed ingredients into the feed formulation problem has been proposed as a way to reduce EI of pig production
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::162c0052e2f5806f9c8f0f4ada3d5195
https://hal.inrae.fr/hal-03193025
https://hal.inrae.fr/hal-03193025
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Quelen, Francine, Brossard, Ludovic, Wilfart, Aurélie, Dourmad, Jean-Yves, Garcia-Launay, Florence
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 8 (2021)
Frontiers in Veterinary Science
Frontiers in Veterinary Science, Frontiers Media, 2021, 8, pp.689012. ⟨10.3389/fvets.2021.689012⟩
Frontiers in Veterinary Science
Frontiers in Veterinary Science, Frontiers Media, 2021, 8, pp.689012. ⟨10.3389/fvets.2021.689012⟩
International audience; Animal feeding has a major contribution to the environmental impacts of pig production. One potential way to mitigate such effects is to incorporate an assessment of these impacts in the feed formulation process. The objective