Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"de Paula, Fabricio"'
Autor:
de Paula, Fabrício Coutinho, Kakazu, Sérgio, de Paula, Carolina Bilia Chimello, Gomez, José Gregório Cabrera, Contiero, Jonas
Publikováno v:
In Journal of King Saud University - Science April 2017 29(2):166-173
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2008 111(3):691-695
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Piassi Bernardo Marcela, Fontes Coelho Luciana, J Bolner de Lima Cristian, de Melo Rodovalho Cynara, Monteiro de Oliveira Paola, C de Paula Fabricio, Contiero Jonas
Publikováno v:
African Journal of Microbiology Research. 7:2618-2628
The aim of the present study was to isolate and characterize bacterial producers of optically pure D(-) and L(+) lactic acid for use in the synthesis of polymers employed in the production of resistive and biodegradable materials. Four hundred microo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
AGUIAR, PAULA F., MORIARTY, TERENCE A., BARACHO, WESLEY A., DE PAULA, FABRICIO, SAMPAIO, PAMELA F. M., OTTONE, VINICIUS O., DIAS-PEIXOTO, MARCO F., ROCHA-VIEIRA, ETEL, AMORIM, FABIANO T.
Publikováno v:
Human Movement; 2018, Vol. 19 Issue 4, p42-48, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.