Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"de Pater N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meijster, T., Tielemans, E., de Pater, N., Heederik, D.J.J., Risk Assessment of Toxic and Immunomodulatory Agents, Dep IRAS
Publikováno v:
Annals of Occupational Hygiene, 3, 51, 293-304
Annals of Occupational Hygiene, 51(3), 293. Oxford University Press
Annals of Occupational Hygiene, 51(3), 293. Oxford University Press
Introduction: Recent studies have shown that even low exposure levels to flour dust and related allergens can cause severe respiratory symptoms. In The Netherlands the Dutch government and responsible branch organizations [from bakeries (traditional
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::380adfe8aa4b319a964d101fef7510b1
http://resolver.tudelft.nl/uuid:745eb1f4-b0e9-4f1a-9bd8-4119040c2185
http://resolver.tudelft.nl/uuid:745eb1f4-b0e9-4f1a-9bd8-4119040c2185
Autor:
Peretz, C., de Pater, N., de Monchy, J.G.R., Oostenbrink, J., Heederik, D.J.J., Faculteit Diergeneeskunde
Publikováno v:
Scandinavian Journal of Work, Environment and Health, 1, 31, 65-74
Scandinavian Journal of Work, Environment & Health, 31(1), 65. Finnish Institute of Occupational Health
Scandinavian Journal of Work, Environment & Health, 31(1), 65-74. SCANDINAVIAN JOURNAL WORK ENVIRONMENT & HEALTH
Scandinavian Journal of Work, Environment & Health, 31(1), 65. Finnish Institute of Occupational Health
Scandinavian Journal of Work, Environment & Health, 31(1), 65-74. SCANDINAVIAN JOURNAL WORK ENVIRONMENT & HEALTH
Objectives: Dust and wheat-allergen exposure were assessed among bakers, flour millers, and bakery-ingredient producers, and the risk for sensitization was studied. Methods: About 520 inhalable dust and wheat- allergen measurements were made among 27
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ceb1b212dcb873c3c0543e23636669ee
http://resolver.tudelft.nl/uuid:4f4690d1-50d6-47d4-80ee-aab7cbff3e8e
http://resolver.tudelft.nl/uuid:4f4690d1-50d6-47d4-80ee-aab7cbff3e8e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Carcinogenesis; May 1996, Vol. 17 Issue: 5 p1021-1027, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meijster T; Business Unit Quality & Safety, TNO Quality of Life, Zeist, The Netherlands. tim.meijster@tno.nl, Tielemans E, de Pater N, Heederik D
Publikováno v:
The Annals of occupational hygiene [Ann Occup Hyg] 2007 Apr; Vol. 51 (3), pp. 293-304. Date of Electronic Publication: 2007 Mar 17.
Assessment of exposure to wheat flour and the shape of its relationship with specific sensitization.
Autor:
Peretz C; Institute for Risk Assessment Sciences, Department of Occupational and Environmental Health, University of Utrecht, Utrecht, The Netherlands., de Pater N, de Monchy J, Oostenbrink J, Heederik D
Publikováno v:
Scandinavian journal of work, environment & health [Scand J Work Environ Health] 2005 Feb; Vol. 31 (1), pp. 65-74.