Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"de Oliveira Fonseca, Antonio Augusto"'
Autor:
da Silva Júnior, João José, Cardoso, Ricardo Luis, de Oliveira Fonseca, Antonio Augusto, Soares Machado, Ediclan
Publikováno v:
Idesia (Arica), Volume: 31, Issue: 3, Pages: 59-64, Published: OCT 2013
This study aimed at the elaboration and the sensorial evaluation of cactus pear fruit jelly and crystallized cactus pear fruit. The jelly obtained presented the following composition: reducing sugars 21.6%; pH 3.07; soluble solids 69.2 °Brix; titrat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::b2b8708fba40cd089a97d20366e921bb
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-34292013000300008&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-34292013000300008&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.