Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"de Oliveira, Rodrigo Lira"'
Autor:
Andrade, Renata Araújo Milanez de Sena, da Silva, Dayanne Consuelo, Souza, Michelle Maria Barreto de, de Oliveira, Rodrigo Lira, Maciel, Maria Inês Sucupira, Porto, Ana Lúcia Figueiredo, Melo, Enayde de Almeida, Arruda, Luciana Leite de Andrade Lima, Porto, Tatiana Souza
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
dos Santos Silva, Marcelo Edvan, de Oliveira, Rodrigo Lira, Sousa, Thamyres Cesar de Albuquerque, Grisi, Cristiani Viegas Brandão, Ferreira, Valquíria Cardoso da Silva, Porto, Tatiana Souza, Madruga, Marta Suely, Silva, Suzana Pedroza da, Silva, Fábio Anderson Pereira da
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2022 50 Part B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Oliveira, Rodrigo Lira, da Silva, Wanessa Braz, Couto, Karollayny Santos, Porto, Tatiana Souza
Publikováno v:
3 Biotech; 7/27/2024, Vol. 14 Issue 8, p1-11, 11p
Autor:
de Oliveira, Rodrigo Lira1 (AUTHOR) rodrigolira1@outlook.com, dos Santos, Aldeci França Araújo2 (AUTHOR), Cardoso, Bianca Alencar2 (AUTHOR), da Silva Santos, Thayanne Samille2 (AUTHOR), de Campos-Takaki, Galba Maria3 (AUTHOR), Porto, Tatiana Souza4 (AUTHOR), Porto, Camila Souza2 (AUTHOR) rodrigolira1@outlook.com
Publikováno v:
BioTech. Mar2023, Vol. 12 Issue 1, p21. 11p.
Autor:
de Oliveira, Rodrigo Lira1 (AUTHOR), da Silva, Suzana Pedroza1 (AUTHOR), Converti, Attilio2 (AUTHOR) converti@unige.it, Porto, Tatiana Souza3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Oct2022, Vol. 27 Issue 19, p6418. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing May 2018 109:9-18