Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"de Oliveira, Julicristie Machado"'
Autor:
Hakim, Mariana Piton, Zanetta, Luis D'Avoglio, de Oliveira, Julicristie Machado, da Cunha, Diogo Thimoteo
Publikováno v:
In Food Research International June 2020 132
Este projeto tem por objetivo caracterização a produção científica sobre o acesso e uso dos serviços associados à integração vertical na saúde suplementar no Brasil, entre os anos 2000 a 2022. Trata-se de uma Revisão de Escopo da literatur
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::69ec7678491c8dac0a82ffca1c1ab7f0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ferreira, Carolina Müller, Silva, Marcus Tolentino, de Oliveira, Julicristie Machado, Höfelmafnn, Doroteia Aparecida, Alves, Daniela Fernanda dos Santos, da Silva, Wesley Willian Gomes, Galvão, Tais Freire
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; 5/28/2023, Vol. 129 Issue 10, p1765-1775, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Almeida Cezário, Laís Renata, Manoel, Ariane Vanessa, de Lima Gomes, Stefany, Bovi Ambrosano, Gláucia Maria, Taíra, Anderson, Possobon, Rosana de Fátima, de Oliveira, Julicristie Machado, Cortellazzi, Karine Laura
Publikováno v:
Revista de Atencao Primaria a Saude; jul-set2022, Vol. 25 Issue 3, p641-657, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Segurança Alimentar e Nutricional; 2019, Vol. 26 Issue 1, p1-7, 7p