Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"de Oliveira, Denize C. R."'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 3 bread
- 3 tilapia
- 2 animals
- 2 biochemistry
- 2 biology and life sciences
- 2 bread composition
- 2 carbohydrates
- 2 chemical compounds
- 2 chemistry
- 2 consumer preferences
- 2 diet
- 2 eukaryota
- 2 fish
- 2 flour
- 2 food
- 2 food texture
- 2 freshwater fish
- 2 fungi
- 2 grasses
- 2 lipids
- 2 medicine and health sciences
- 2 neuroscience
- 2 nutrition
- 2 organic chemistry
- 2 organic compounds
- 2 organisms
- 2 physical sciences
- 2 plants
- 2 psychology
- 2 research article
- 2 sensory perception
- 2 social sciences
- 2 taste
- 2 taste testing of food
- 2 vertebrates
- 2 wheat
- 2 yeast
- 1 barriers
- 1 beliefs
- 1 by-products
- 1 consumer behavior
- 1 consumer knowledge
- 1 convenience
- 1 determinants
- 1 fish flour
- 1 food, fortified
- 1 food-industry
- 1 health
- 1 impact
- 1 preferences