Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"de Moura, Luiz Fernando"'
Autor:
De Moura, Luiz Fernando
La présente recherche a eu comme objectif principal d'identifier le meilleur procédé de préparation des surfaces du bois d'érable à sucre pour fins de vernissage. Le procédé traditionnel de ponçage de même que le rabotage oblique avec coute
Externí odkaz:
http://www.theses.ulaval.ca/2006/23336/23336.html
http://www.theses.ulaval.ca/2006/23336/23336.pdf
http://www.theses.ulaval.ca/2006/23336/23336.pdf
Autor:
Martins Pincelli, Ana Lúcia Piedade Sodero1 analucia.sodero@hotmail.com, De Moura, Luiz Fernando2, Brito, José Otávio3
Publikováno v:
Maderas: Ciencia y Tecnología. 2012, Vol. 14 Issue 2, p239-248. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Moura, Luiz Fernando luiz-fernando.de-moura.1@ulaval.ca, Hernandez, Roger E.1 roger.hernandez@sbf.ulaval.ca
Publikováno v:
Forest Products Journal. Nov/Dec2006, Vol. 56 Issue 11/12, p130-136. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.