Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"de Massaguer PR"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Delgado DA; Department of Food Technology, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil. denilet@hotmail.com, de Souza Sant'ana A, de Massaguer PR
Publikováno v:
World journal of microbiology & biotechnology [World J Microbiol Biotechnol] 2012 Jul; Vol. 28 (7), pp. 2609-14. Date of Electronic Publication: 2012 May 23.
Autor:
Tribst AA; Dept of Food Technology, School of Food Engineering, Univ of Campinas, PO Box 6121, 13083-862 Campinas, SP, Brasil. alline.lima.tribst@gmail.com, Franchi MA, de Massaguer PR, Cristianini M
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2011 Mar; Vol. 76 (2), pp. M106-10.
Autor:
Sant'Ana Ade S; Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, State University of Campinas, Campinas, SP, Brazil. assantana@usp.br, Dantigny P, Tahara AC, Rosenthal A, de Massaguer PR
Publikováno v:
International journal of food microbiology [Int J Food Microbiol] 2010 Feb 28; Vol. 137 (2-3), pp. 299-302. Date of Electronic Publication: 2009 Dec 03.
Autor:
Tribst AA; Faculty of Food Engr., Dept. of Food Technology, State Univ. of Campinas, P.O. Box. 6121, 13083-862, Campinas, SP Brazil. alline.lima.tribst@gmail.com, Franchi MA, Cristianini M, de Massaguer PR
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2009 Nov-Dec; Vol. 74 (9), pp. M509-14.
Autor:
Peña WE; Universidade Federal do Espírito Santo, Centro de Ciências Agrárias Departamento de Engenharia Rural , Alegre, ES , Brasil., de Massaguer PR, Teixeira LQ
Publikováno v:
Brazilian journal of microbiology : [publication of the Brazilian Society for Microbiology] [Braz J Microbiol] 2009 Jul; Vol. 40 (3), pp. 601-11. Date of Electronic Publication: 2009 Sep 01.
Autor:
Tribst AA; State University of Campinas, Faculty of Food Engineering, Department of Food Technology, Campinas, SP, Brazil., Sant'Ana Ade S, de Massaguer PR
Publikováno v:
Critical reviews in microbiology [Crit Rev Microbiol] 2009; Vol. 35 (4), pp. 310-39.
Autor:
Peña WE; Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Departamento de Ciências de Alimentos, CP 6121, CEP 13083-862, Campinas, São Paulo, Brazil., de Massaguer PR
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 2006 Aug; Vol. 69 (8), pp. 1904-12.