Zobrazeno 1 - 10
of 262
pro vyhledávání: '"de Lourdes Bastos M"'
Autor:
Bampidis, V., Azimonti, G., de Lourdes Bastos, M., Christensen, H., Dusemund, B., Fašmon Durjava, M., Kouba, M., López-Alonso, M., López Puente, S., Marcon, F., Mayo, B., Pechová, A., Petkova, M., Ramos, F., Sanz, Y., Edoardo Villa, R., Woutersen, R., Dierick, N., Prieto Maradona, M., Galobart, J., Pettenati, E., Anguita, M.
Publikováno v:
EFSA Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP) 2022, ' Safety of the fermentation product of Aspergillus oryzae NRRL 458 (Amaferm ® ) as a feed additive for dairy cows (Biozyme Inc.) ', EFSA Journal, vol. 20, no. 2, e06983 . https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.6983
Amaferm® is a fermentation product produced by Aspergillus oryzae NRRL 458, containing alpha-amylase and cellulase enzyme activities, authorised for use as a feed additive for dairy cows. In 2016, the applicant requested for the renewal of the autho
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::44d5fcbe93e0c30811d3de716da13afa
https://hdl.handle.net/2434/961782
https://hdl.handle.net/2434/961782
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 54:9312-9316
An electrothermal atomization atomic absorption spectrometry method was validated to quantify aluminum, copper, and lead in grapes. The limits of detection were 1.11, 0.19, and 0.35 micro g/L for Al, Cu, and Pb, respectively. The linearity ranges und