Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"de Lima, Loíse Caroline Santos"'
Autor:
de Lima, Loíse Caroline Santos, Salim, Ana Paula Amaral de Alcântara, Trezze, Isabelle, Ferreira, Micheli da Silva, Monteiro, Maria Lucia Guerra, Mano, Sérgio Borges, Conte‐Junior, Carlos Adam
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Mar2024, Vol. 59 Issue 3, p1990-2002, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Alcântara Salim APA; Department of Food Tecnology, Faculty of Veterinary Medicine, Fluminense Federal University (UFF), Niterói, RJ 24230-340, Brazil., da Silva Ferreira M; Department of Food Tecnology, Faculty of Veterinary Medicine, Fluminense Federal University (UFF), Niterói, RJ 24230-340, Brazil., Monteiro MLG, de Lima LCS; Chemistry Institute, Federal University of Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, RJ 21941909, Brazil., Magalhães ITM; Department of Food Tecnology, Faculty of Veterinary Medicine, Fluminense Federal University (UFF), Niterói, RJ 24230-340, Brazil., Conte-Júnior CA; Department of Food Tecnology, Faculty of Veterinary Medicine, Fluminense Federal University (UFF), Niterói, RJ 24230-340, Brazil.; Center for Food Analysis (NAL), Technological Development Support Laboratory (LADETEC), Federal University of Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, RJ 21941598, Brazil.; Chemistry Institute, Federal University of Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, RJ 21941909, Brazil.; Graduate Program in Chemistry (PGQu), Chemistry Institute, Federal University of Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, RJ 21941909, Brazil.; Analytical and Molecular Laboratorial Center (CLAn), Institute of Chemistry (IQ), Federal University of Rio de Janeiro (UFRJ), Cidade Universitária, Rio de Janeiro, RJ, 21941-909, Brazil.; Department of Biochemistry, Chemistry Institute, Federal University of Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, RJ 21941598, Brazil.; National Institute of Health Quality Control, Oswaldo Cruz Foundation (FIOCRUZ), Rio de Janeiro, RJ 21040900, Brazil., Mano SB; Department of Food Tecnology, Faculty of Veterinary Medicine, Fluminense Federal University (UFF), Niterói, RJ 24230-340, Brazil.
Publikováno v:
Animal bioscience [Anim Biosci] 2023 May; Vol. 36 (5), pp. 785-796. Date of Electronic Publication: 2022 Nov 14.