Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"de Jong, Govardus A H"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mes, Jurriaan J., Esser, Diederik, Oosterink, Els, van den Dool, Ronald T. M., Engel, Jasper, de Jong, Govardus A. H., Wehrens, Ron, van der Meer, Ingrid M.
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition; Mar 2022, Vol. 73 Issue 2, p251-262, 12p, 2 Charts, 7 Graphs
Autor:
Koppelman, Stef J, Smits, Mieke, Tomassen, Monic, de Jong, Govardus A H, Baumert, Joe, Taylor, Steve L, Witkamp, Renger, Veldman, Robert Jan, Pieters, Raymond, Wichers, Harry, One Health Toxicologie, dIRAS RA-1, LS OW tekstontwerp en communicatie
Publikováno v:
Nutrients, Vol 10, Iss 9, p 1281 (2018)
Nutrients, 10(9)
Nutrients, 10(9). MDPI AG
Nutrients, 9, 10
Nutrients 10 (2018) 9
Nutrients
Volume 10
Issue 9
Nutrients — Open Access Journal of Human Nutrition, 10(1281). mdpi
Nutrients, 10(9)
Nutrients, 10(9). MDPI AG
Nutrients, 9, 10
Nutrients 10 (2018) 9
Nutrients
Volume 10
Issue 9
Nutrients — Open Access Journal of Human Nutrition, 10(1281). mdpi
The oral mucosa is the first immune tissue that encounters allergens upon ingestion of food. We hypothesized that the bio-accessibility of allergens at this stage may be a key determinant for sensitization. Light roasted peanut flour was suspended at
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.