Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"de Jong, Catrienus"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barallat-Pérez, Cristina, Pedrotti, Michele, Oliviero, Teresa, Martins, Sara, Fogliano, Vincenzo, de Jong, Catrienus
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 4/17/2024, Vol. 72 Issue 15, p8731-8741, 11p
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 11 January 2013 1272:1-7
Autor:
De Jong, Catrienus, van Kekem, Cornelis, Azario, Ondino M.L., Koudijs, Frank, Babae, Naem, Roland, Wibke S.U.
Publikováno v:
Proceedings of the 16th Weurman Flavour Research Symposium
Proceedings of the 16th Weurman Flavour Research Symposium. Zenodo
Proceedings of the 16th Weurman Flavour Research Symposium. Zenodo
The aim of this study was to develop an effective and fast method for key-marker compound analysis of available oxidation related off-flavours, both in dry protein powder and in protein powder dispersed in water. Four different headspace techniques (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::744be600558d674409aabe1bcc546e01
Autor:
de Wild, Hans, Mensink, Manon, Mocking, Helene, Nijenhuis, Mariska, El Harchioui, Najim, van Kekem, Kees, de Jong, Catrienus, Roland, Wibke, Woltering, Ernst, Hogeveen, Esther
Wageningen University & Research is looking for ways to increase the availability and diversity of proteins. Plant proteins are an attractive alternative to animal proteins. It is important to optimize the recovery methods of proteins from plant base
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::dd93c2f6591cb78bdbc080b8a3d5250d
https://research.wur.nl/en/publications/proteins-from-plant-based-biomass-effects-of-post-harvest-conditi-2
https://research.wur.nl/en/publications/proteins-from-plant-based-biomass-effects-of-post-harvest-conditi-2
Autor:
de Kok, Peter M.T., Boelrijk, Alexandra E.M., de Jong, Catrienus, Burgering, Maurits J.M., Jacobs, Marc A.
Publikováno v:
In Developments in Food Science 2006 43:585-588
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Dairy Journal 1999 9(10):725-735
Publikováno v:
11th Wartburg Symposium on Flavor Chemistry & Biology
11th Wartburg Symposium on Flavor Chemistry & Biology, Jun 2016, Eisenach, Germany
11th Wartburg Symposium on Flavor Chemistry & Biology, Jun 2016, Eisenach, Germany
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::61c67876cbf5c3227e98dec1d070984a
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01962671
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01962671