Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"de Jesus JC"'
Publikováno v:
Physical review. B, Condensed matter. 51(9)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oliveira CRA; Department of Internal Medicine, Medical School, Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, Brazil.; Telehealth Center, University Hospital and Telehealth Network of Minas Gerais, Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, Brazil., Pires MC; Department of Statistics, Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, Brazil., Meira KC; Health School, Universidade Federal do Rio Grande do Norte, Natal, Brazil., de Jesus JC; Health School, Universidade Federal do Rio Grande do Norte, Natal, Brazil., Borges IN; Department of Internal Medicine, Medical School, Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, Brazil.; Telehealth Center, University Hospital and Telehealth Network of Minas Gerais, Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, Brazil., Paixão MC; Telehealth Center, University Hospital and Telehealth Network of Minas Gerais, Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, Brazil., Mendes MS; Telehealth Center, University Hospital and Telehealth Network of Minas Gerais, Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, Brazil., Ribeiro LB; Telehealth Center, University Hospital and Telehealth Network of Minas Gerais, Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, Brazil., Marcolino MS; Department of Internal Medicine, Medical School, Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, Brazil.; Telehealth Center, University Hospital and Telehealth Network of Minas Gerais, Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, Brazil.; Institute for Health Technology Assessment, Porto Alegre, Brazil., Alkmim MBM; Telehealth Center, University Hospital and Telehealth Network of Minas Gerais, Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, Brazil., Ribeiro ALP; Department of Internal Medicine, Medical School, Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, Brazil.; Telehealth Center, University Hospital and Telehealth Network of Minas Gerais, Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, Brazil.; Institute for Health Technology Assessment, Porto Alegre, Brazil.
Publikováno v:
Journal of medical Internet research [J Med Internet Res] 2024 Jun 10; Vol. 26, pp. e48464. Date of Electronic Publication: 2024 Jun 10.
Autor:
de Jesus Silva G; Programa de Pós-Graduação em Engenharia e Ciência de Alimentos (PPGECAL), Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia (UESB), Itapetinga, BA 45700-000 Brazil., Gonçalves BRF; Programa de Pós-Graduação em Engenharia e Ciência de Alimentos (PPGECAL), Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia (UESB), Itapetinga, BA 45700-000 Brazil.; Centro de Formação em Tecno-Ciências e Inovação (CFTCI), Universidade Federal do Sul da Bahia (UFSB), Itabuna, BA 45613-204 Brazil., Conceição DG; Programa de Pós-Graduação em Engenharia e Ciência de Alimentos (PPGECAL), Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia (UESB), Itapetinga, BA 45700-000 Brazil., de Jesus JC; Programa de Pós-Graduação em Engenharia e Ciência de Alimentos (PPGECAL), Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia (UESB), Itapetinga, BA 45700-000 Brazil., Vidigal MCTR; Departamento de Tecnologia de Alimentos (DTA), Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, MG 36570000 Brazil., Simiqueli AA; Departamento de Tecnologia de Alimentos (DTA), Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, MG 36570000 Brazil., Bonomo RCF; Programa de Pós-Graduação em Engenharia e Ciência de Alimentos (PPGECAL), Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia (UESB), Itapetinga, BA 45700-000 Brazil., Ferrão SPB; Programa de Pós-Graduação em Engenharia e Ciência de Alimentos (PPGECAL), Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia (UESB), Itapetinga, BA 45700-000 Brazil.
Publikováno v:
Journal of food science and technology [J Food Sci Technol] 2022 Feb; Vol. 59 (2), pp. 572-582. Date of Electronic Publication: 2021 Mar 03.
Autor:
de Jesus Silva G; Program in Food Engineering and Science, Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia (UESB), Itapetinga, Brazil., Gonçalves BRF; Program in Food Engineering and Science, Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia (UESB), Itapetinga, Brazil.; Tecno-Sciences and Innovation Training Center, Universidade Federal do Sul da Bahia (UFSB), Itabuna, Brazil., de Jesus JC; Program in Food Engineering and Science, Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia (UESB), Itapetinga, Brazil., Vidigal MCTR; Department of Food Technology, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, Brazil., Minim LA; Department of Food Technology, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, Brazil., Ferreira SO; Physics Department, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, Brazil., Bonomo RCF; Program in Food Engineering and Science, Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia (UESB), Itapetinga, Brazil., Ferrão SPB; Program in Food Engineering and Science, Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia (UESB), Itapetinga, Brazil.
Publikováno v:
Journal of texture studies [J Texture Stud] 2019 Dec; Vol. 50 (6), pp. 547-555. Date of Electronic Publication: 2019 Jul 24.