Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"de Gennaro, Giuditta"'
Autor:
de Gennaro, Giuditta, Difonzo, Graziana, Quiles, Amparo, Hernando, Isabel, Caponio, Francesco
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2024 154
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Apr2022, Vol. 102 Issue 6, p2199-2211, 13p
Autor:
Graziana Difonzo, Giuditta de Gennaro, Giusy Rita Caponio, Mirco Vacca, Giovanni dal Poggetto, Ignazio Allegretta, Barbara Immirzi, Antonella Pasqualone
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 19; Pages: 3032
Globe artichoke roots represent an alternative and sustainable source for inulin extraction and are well-noted for their technological and functional properties. Therefore, the aim of our study was to exploit inulin with high degree of polymerization