Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"de Farias Lelis D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Batista-Jorge, G.C., Barcala-Jorge, A.S., Oliveira Dias, A.F., Silveira, M.F., De Farias Lelis, D., Oliveira Andrade, J.M., Claro, R.M., A.M.B., De Paula, Guimaraes A.L.S., Ferreira, A.V., S.H.S., Santos
Recent studies show that skipping breakfast is associated with an increased risk of obesity, diabetes and cardiovascular diseases. In this context, this study evaluated 400 patients from the Brazilian health service who had their nutritional status d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::817b258f978105ff98e75cbe6cba0491
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mendes KL; Laboratory of Health Science, Postgraduate Program in Health Science, Universidade Estadual de Montes Claros, Montes Claros, Minas Gerais, Brazil., de Farias Lelis D; Laboratory of Health Science, Postgraduate Program in Health Science, Universidade Estadual de Montes Claros, Montes Claros, Minas Gerais, Brazil., Athayde Souza LA; Laboratory of Health Science, Postgraduate Program in Health Science, Universidade Estadual de Montes Claros, Montes Claros, Minas Gerais, Brazil., Brito RVJ; Laboratory of Health Science, Postgraduate Program in Health Science, Universidade Estadual de Montes Claros, Montes Claros, Minas Gerais, Brazil., Andrade MC; Laboratory of Health Science, Postgraduate Program in Health Science, Universidade Estadual de Montes Claros, Montes Claros, Minas Gerais, Brazil., Nobre SAM; Laboratory of Health Science, Postgraduate Program in Health Science, Universidade Estadual de Montes Claros, Montes Claros, Minas Gerais, Brazil., Guimarães ALS; Laboratory of Health Science, Postgraduate Program in Health Science, Universidade Estadual de Montes Claros, Montes Claros, Minas Gerais, Brazil., Batista de Paula AM; Laboratory of Health Science, Postgraduate Program in Health Science, Universidade Estadual de Montes Claros, Montes Claros, Minas Gerais, Brazil., de Lima JP; Institute of Agrarian Sciences, Universidade Federal de Minas Gerais, Montes Claros, Minas Gerais, Brazil., Hilzendeger AM; Department of Pharmacodynamics, University of Florida, Gainesville, FL, United States., Santos SHS; Laboratory of Health Science, Postgraduate Program in Health Science, Universidade Estadual de Montes Claros, Montes Claros, Minas Gerais, Brazil.
Publikováno v:
Protein and peptide letters [Protein Pept Lett] 2021; Vol. 28 (7), pp. 761-768.