Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"de Faria Coelho-Ravagnani C"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raizel R; 1 Department of Food and Experimental Nutrition, Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo, Brazil., da Mata Godois A; 2 Faculty of Physical Education, Federal University of Mato Grosso, Brazil., Coqueiro AY; 1 Department of Food and Experimental Nutrition, Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo, Brazil., Voltarelli FA; 2 Faculty of Physical Education, Federal University of Mato Grosso, Brazil., Fett CA; 2 Faculty of Physical Education, Federal University of Mato Grosso, Brazil., Tirapegui J; 1 Department of Food and Experimental Nutrition, Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo, Brazil., de Paula Ravagnani FC; 2 Faculty of Physical Education, Federal University of Mato Grosso, Brazil., de Faria Coelho-Ravagnani C; 2 Faculty of Physical Education, Federal University of Mato Grosso, Brazil.
Publikováno v:
Nutrition and health [Nutr Health] 2017 Dec; Vol. 23 (4), pp. 215-222. Date of Electronic Publication: 2017 Oct 16.