Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"de Carvalho, Antônio F."'
Autor:
Casanova, Federico, Silva, Naaman F. Nogueira, Gaucheron, Frédéric, Nogueira, Márcio H., Teixeira, Alvaro V. N. C., Perrone, Italo Tuler, Alves, Maura Pinhero, Fidelis, Priscila Cardoso, de Carvalho, Antônio F.
Chemical or enzymatic cross-linking of casein micelles (CMs) increases their stability against dissociating agents. In this paper, a comparative study of stability between native CMs and CMs cross-linked with genipin (CMs-GP) as a function of pH is d
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1701.06638
Autor:
Casanova, Federico, Nascimento, Luis Gustavo Lima, Silva, Naaman F.N., de Carvalho, Antonio F., Gaucheron, Frédéric
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2021 359
Autor:
Casanova, Federico, Chapeau, Anne-Laure, Hamon, Pascaline, de Carvalho, Antonio F., Croguennec, Thomas, Bouhallab, Saïd
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 November 2018 267:52-59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Araújo, Emiliane A., de Carvalho, Antônio F., Leandro, Eliana S., Furtado, Mauro M., de Moraes, Célia A.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods 2010 2(1):85-89