Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"de Carvalho, Antônio F."'
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science February 2023 49
Autor:
Casanova, Federico, Silva, Naaman F. Nogueira, Gaucheron, Frédéric, Nogueira, Márcio H., Teixeira, Alvaro V. N. C., Perrone, Italo Tuler, Alves, Maura Pinhero, Fidelis, Priscila Cardoso, de Carvalho, Antônio F.
Chemical or enzymatic cross-linking of casein micelles (CMs) increases their stability against dissociating agents. In this paper, a comparative study of stability between native CMs and CMs cross-linked with genipin (CMs-GP) as a function of pH is d
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1701.06638
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nero, Luís A., de Carvalho, Antonio F.
Publikováno v:
In Raw Milk 2019:351-362
Publikováno v:
In Raw Milk 2019:117-125
Autor:
Renhe, Isis Rodrigues Toledo, Perrone, Ítalo Tuler, Tavares, Guilherme M., Schuck, Pierre, de Carvalho, Antonio F.
Publikováno v:
In Raw Milk 2019:29-43
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.