Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"de Boef E"'
Autor:
Willemsen, H.M., van der Horst, I.C.C., Nieuwland, W., Slart, R.J.H.A., Zeebregts, C.J., de Boef, E., Schuitemaker, J.H.N., Zijlstra, F., Tio, R.A.
Publikováno v:
In Clinical Biochemistry 2009 42(16):1662-1666
Autor:
Egelhaaf, SU, van Swieten, E, Bosma, T, de Boef, E, van Dijk, AA, Robillard, GT, Egelhaaf, Stefan U.
Publikováno v:
Biopolymers, 69(3), 311-324. Wiley-Blackwell
The solution structure of the central repetitive domain of high molecular weight (HMW) wheat gluten proteins has been investigated for a range of concentrations and temperatures using mainly small-angle neutron scattering. A representative part of th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::fec18a6e391148f379a615d28618a4f3
https://research.rug.nl/en/publications/dfad9d04-0de5-4003-8f43-6cab33e566b1
https://research.rug.nl/en/publications/dfad9d04-0de5-4003-8f43-6cab33e566b1
Publikováno v:
Journal of Cereal Science, 2, 29, 109-112
Journal of Cereal Science, 29(2), 109-112
Journal of Cereal Science, 29(2), 109-112
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::93f175bb0c02eb62611fa2925345aecc
http://resolver.tudelft.nl/uuid:a244da8a-3c15-4df7-845f-a4c65ec1979b
http://resolver.tudelft.nl/uuid:a244da8a-3c15-4df7-845f-a4c65ec1979b
Autor:
Van Dijk, A. A., De Boef, E., Bekkers, A., Van Wijk, L. L., Van Swieten, E., Hamer, R. J., Robillard, G. T.
The structure of the central repetitive domain of high molecular weight HMW) wheat gluten proteins was characterized in solution and in the dry state using HMW proteins Bx6 and Bx7 and a subcloned, bacterially expressed part of the repetitive domain
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::1ba260a937f98a0d32a6c945bd0ee854
https://europepmc.org/articles/PMC2143662/
https://europepmc.org/articles/PMC2143662/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Cereal Science; March 1999, Vol. 29 Issue: 2 p109-112, 4p
Publikováno v:
European Journal of Plant Pathology; March 1993, Vol. 99 Issue: 2 p51-60, 10p