Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"de Baenst, I."'
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology June 2017 79:309-315
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 July 2014 181:10-18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tsilia V; Laboratory for Protein Biochemistry and Biomolecular Engineering (L-PROBE), Department of Biochemistry and Microbiology, Ghent University, Ghent, Belgium., Devreese B, de Baenst I, Mesuere B, Rajkovic A, Uyttendaele M, Van de Wiele T, Heyndrickx M
Publikováno v:
Analytical and bioanalytical chemistry [Anal Bioanal Chem] 2012 Oct; Vol. 404 (6-7), pp. 1691-702. Date of Electronic Publication: 2012 Aug 09.