Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"de Aragão, Gláucia Maria Falcão"'
Autor:
Severo, Danielle de Sousa, Martins, Wiaslan Figueiredo, Miotto, Marília, Verruck, Silvani, de Oliveira, Rafael Rodrigues, de Aragão, Gláucia Maria Falcão
Publikováno v:
In Food Control February 2025 168
Autor:
Martins, Wiaslan Figueiredo, Severo, Danielle de Sousa, Longhi, Daniel Angelo, de Aragão, Gláucia Maria Falcão
Publikováno v:
In Food Microbiology May 2024 119
Autor:
Longhi, Daniel Angelo, da Silva, Nathália Buss, Martins, Wiaslan Figueiredo, Carciofi, Bruno Augusto Mattar, de Aragão, Gláucia Maria Falcão, Laurindo, João Borges
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2018 216:20-26
Autor:
Schmidt, Mélodi, Ienczak, Jaciane Lutz, Quines, Luci Kelin, Zanfonato, Kellen, Schmidell, Willibaldo, de Aragão, Gláucia Maria Falcão
Publikováno v:
In Biochemical Engineering Journal 15 August 2016 112:130-135
Modeling the effect of Croton blanchetianus Baill essential oil on pathogenic and spoilage bacteria.
Autor:
de Vasconcelos, Elayne Cardoso, Longhi, Daniel Angelo, Paganini, Camila Casagrande, Severo, Danielle de Sousa, Canuto, Kirley Marques, de Queiroz Souza, Ana Sheila, de Figueiredo, Evânia Altina Teixeira, de Aragão, Gláucia Maria Falcão
Publikováno v:
Archives of Microbiology; Oct2022, Vol. 204 Issue 10, p1-13, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paganini, Camila Casagrande, Longhi, Daniel Angelo, de Aragão, Gláucia Maria Falcão, Carciofi, Bruno Augusto Mattar
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; May2022, Vol. 132 Issue 5, p3973-3986, 14p
Autor:
de Cássia Martins Salomão, Beatriz, Müller, Chalana, de Massaguer, Pilar Rodriguez, de Aragão, Gláucia Maria Falcão
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food & Nutrition / Alimentos e Nutrição; Mar2011, Vol. 22 Issue 2, p219-230, 12p
Autor:
Martins, Wiaslan Figueiredo1,2 (AUTHOR), Longhi, Daniel Angelo3 (AUTHOR), de Aragão, Gláucia Maria Falcão1 (AUTHOR), Melero, Beatriz4 (AUTHOR), Rovira, Jordi4 (AUTHOR), Diez, Ana M.1,4 (AUTHOR) amdiez@ubu.es
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. Apr2020, Vol. 318, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Autor:
Menezes, Natielle Maria Costa1, Martins, Wiaslan Figueiredo1, Longhi, Daniel Angelo2 ealdaniel@ufpr.br, de Aragão, Gláucia Maria Falcão1 glaucia.aragao@ufsc.br
Publikováno v:
Meat Science. May2018, Vol. 139, p113-119. 7p.