Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"de Almeida, Alex Fernando"'
Autor:
Ribeiro Menossi Beatriz, da Rin de Sandre Leandro Junior, de Souza Dias Giancarlo, da Cunha Abreu Xavier Michelle, de Almeida Alex Fernando, da Silva Elda Sabino, Maiorano Alfredo Eduardo, Firmani Perna Rafael, Villalba Morales Sergio Andres
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 30, Iss 2, Pp 99-110 (2024)
Fructooligosaccharides (FOS) are fructose oligomers beneficial to human health and nutrition for prebiotic sugars. Their production occurs by a transfructosylation reaction in sucrose molecules catalyzed by fructosyltransferase enzymes (FTase, E.C.2.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a31fe6f2f8fe40668b207d5bd6f446d2
Autor:
Daúde, Matheus Martins, Teixeira, Ronan Cristhian, Cardon, Carlos Henrique, de Araujo Santos, Gessi Carvalho, de Almeida, Alex Fernando, Chalfun-Junior, Antonio, Barreto, Horllys Gomes
Publikováno v:
In Journal of Microbiological Methods August 2023 211
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
null Bianchini Condessa, Barbara Marques, null da Silva, Kamila Veloso, null Moreira da Silva, Juliana Fonseca, null de Morais, Paula Benevides, null Leal Zimmer, Fernanda M. A., null de Almeida, Alex Fernando, null Niculau, Edenilson dos Santos, null Nogueira, Karolina Lima, null Auler do Amaral Santos, Claudia Cristina
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bcc1334f049a5d8e6879272e7d48c7e9
https://doi.org/10.1111/ijfs.15633/v3/response1
https://doi.org/10.1111/ijfs.15633/v3/response1
Autor:
Araújo, Isabella Medeiros, Becalette, Pedro Capalbo, da Silva, Elda Sabino, de Souza Dias, Giancarlo, da Cunha Abreu Xavier, Michelle, de Almeida, Alex Fernando, Maiorano, Alfredo Eduardo, Morales, Sergio Andres Villalba, Perna, Rafael Firmani
Publikováno v:
Journal of Chemical Technology & Biotechnology; Feb2023, Vol. 98 Issue 2, p419-430, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.