Zobrazeno 1 - 10
of 122
pro vyhledávání: '"de Alencar, Ernandes Rodrigues"'
Autor:
Sitoe, Eugénio da Piedade Edmundo, Faroni, Lêda Rita D'Antonino, Fontes, Edimar Aparecida Filomeno, de Alencar, Ernandes Rodrigues, Cecon, Paulo Roberto, Silva, Marcus Vinicius de Assis, Pandiselvam, Ravi, Pacheco, Flaviana Coelho
Publikováno v:
In LWT 15 November 2024 212
Autor:
Mendonça, Márcio Antônio, Arruda, Sandra Fernandes, de Alencar, Ernandes Rodrigues, Araújo, Wilma Maria Coelho
Publikováno v:
In Nutrition May 2024 121
Autor:
Sitoe, Eugénio da Piedade Edmundo, de Alencar, Ernandes Rodrigues, Faroni, Lêda Rita D'Antonino, Fontes, Edimar Aparecida Filomeno, Silva, Marcus Vinicius de Assis, Machado, Franklin Jackson, Pandiselvam, Ravi, Magalhães, Carollayne Gonçalves
Publikováno v:
In Food Control April 2024 158
Autor:
Souto, Paula Lorena Grangeira, Barbosa, Eleonora Araújo, da Silva, Felipe Inácio Correia, Martins, Vera Maria Villamil, Hatamoto-Zervoudakis, Luciana Keiko, McManus, Concepta, de Alencar, Ernandes Rodrigues, Ramos, Alexandre Floriani
Publikováno v:
In Animal Reproduction Science May 2022 240
Autor:
Silva, Marcus Vinícius Assis, Faroni, Lêda Rita D'Antonino, de Alencar, Ernandes Rodrigues, Viana, José Marcelo Soriano, Sitoe, Eugénio da Piedade Edmundo, Salvador, Davi Vittorazzi, Mason Filho, Vivaldo, Magalhães, Carollayne Gonçalves
Publikováno v:
Foods; Oct2024, Vol. 13 Issue 20, p3301, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barbosa, Mariana Luciene Santos, de Alencar, Ernandes Rodrigues, Leandro, Eliana dos Santos, Borges, Rafael Mesquita, Mendonça, Marcio Antonio, Ferreira, Wallas Felippe de Souza
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science October 2020 21
Autor:
Sanchez, Beatriz Alejandra Ortega, Celestino, Sonia Maria Costa, de Abreu Gloria, Maria Beatriz, Celestino, Isadora Costa, Lozada, María Isabel Ordóñez, Júnior, Samuel Dias Araújo, de Alencar, Ernandes Rodrigues, de Lacerda de Oliveira, Lívia
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 June 2020 6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.