Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"dccr"'
Autor:
Theresa V. Strong, Jennifer L. Miller, Shawn E. McCandless, Evelien Gevers, Jack A. Yanovski, Lisa Matesevac, Jessica Bohonowych, Shaila Ballal, Kristen Yen, Patricia Hirano, Neil M. Cowen, Anish Bhatnagar
Publikováno v:
Journal of Neurodevelopmental Disorders, Vol 16, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract Background Prader-Willi syndrome (PWS) is a rare neurobehavioral-metabolic disease caused by the lack of paternally expressed genes in the chromosome 15q11-q13 region, characterized by hypotonia, neurocognitive problems, behavioral difficult
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5daf70833c04bcc97d36ae2f517d1a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientia Agropecuaria, Vol 10, Iss 1 (2019)
El objetivo de este estudio fue optimizar el rendimiento de polisacáridos y proteína, viscosidad de gel y propiedades texturales del mucílago de Linum usitatissimum utilizando un diseño secuencial. Los factores de estudio fueron el método de ext
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e1b38fb2b6c416984ddd0b13036fb1e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maycon Fagundes Teixeira Reis, Renata Cristina Ferreira Bonomo, Rita de Cássia Superbi de Sousa, Cristiane Martins Veloso, Rafael da Costa Ilheu Fontan, Olga Reinert Ramos Gandolfi
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Technology, Vol 38, Iss 3, Pp 283-290 (2016)
The extraction of protein from flour of jackfruit seeds by reverse micelles was evaluated. Reverse micelle system was composed of sodium dodecyl sulfate (SDS) as surfactant, butanol as solvent, and water. The effects of stirring time, temperature, mo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd9a1abfa0b94d8cbbafea0209c11389
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 21, Iss 0 (2018)
Abstract The aim of this work was to optimize, by way of a rotational central composite design (RCCD), the roasting temperature and time conditions of beans from three Coffea arabica L. genotypes cultivated in the Cerrado, Brazil under controlled wat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8b55d44b7744493986e9087bdbf3591
Autor:
Natasha Nascimento Lima, Edmara Moreira De Souza, Paloma Cristina Dos Santos, Ana Clara Costa Dias, Matheus Macedo Zinato, Lais Cristina Dos Santos Barbosa, Luciana Rodrigues Da Cunha, Kelly Moreira Bezerra Gandra, Patrícia Aparecida Pimenta Pereira
Publikováno v:
Revista Brasileira de Tecnologia Agroindustrial; v. 16, n. 2 (2022)
Revista Brasileira de Tecnologia Agroindustrial
Universidade Tecnológica Federal do Paraná (UTFPR)
instacron:UTFPR
Revista Brasileira de Tecnologia Agroindustrial
Universidade Tecnológica Federal do Paraná (UTFPR)
instacron:UTFPR
Considerando os benefícios proporcionados pelo gengibre e pelo abacaxi, esse trabalho teve como objetivo desenvolver e otimizar néctares mistos de abacaxi e gengibre, além de determinar suas características sensoriais, físico-químicas e nutrici