Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"date palm co"'
Autor:
José Ángel Pérez-Álvarez, Jamel Ben-Abda, Gelmy Ciro-Gómez, José Vilella-Esplá, Ana María Martín-Sánchez, Estrella Sayas-Barberá
Publikováno v:
Repositorio Universidad Técnica Particular de Loja
Universidad Técnica Particular de Loja
instacron:UTPL
Universidad Técnica Particular de Loja
instacron:UTPL
Date palm co-products are a source of bioactive compounds that could be used as a new ingredient for the meat industry. An intermediate food product (IFP) from date palm co-products (5%) was incorporated into a paprika added dry-cured sausage (PADS)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.