Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"das Graças Fernandes Dantas K"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dos Santos LN; Graduate Program in Food Science and Technology, Federal University of Pará, Belém 66077-000, PA, Brazil., Santos AS; Faculty of Chemistry, Institute of Exact and Natural Sciences, Federal University of Pará, Belém 66075-110, PA, Brazil., das Graças Fernandes Dantas K; Faculty of Chemistry, Institute of Exact and Natural Sciences, Federal University of Pará, Belém 66075-110, PA, Brazil., Ferreira NR; Graduate Program in Food Science and Technology, Federal University of Pará, Belém 66077-000, PA, Brazil.; Faculty of Food Engineering, Technology Institute, Federal University of Pará, Belém 66077-000, PA, Brazil.
Publikováno v:
Polymers [Polymers (Basel)] 2022 Jan 31; Vol. 14 (3). Date of Electronic Publication: 2022 Jan 31.