Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"dark chocolate pralines"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society. 89:447-454
Commercial praline shells made from dark chocolate were filled with a mixture of invert sugar syrup, wine distillate and sucrose, which was adjusted to a viscosity of approximately 4 Pa·s by addition of pregelatinized starch. The pralines which also
Autor:
Mića A. Mladenović, Vladimir S. Popov, Aneta S. Georgijev, Jovanka G. Laličić-Petronijević, Jovanka V. Popov-Raljić
Publikováno v:
Sensors, Vol 10, Iss 9, Pp 7913-7933 (2010)
In this study, pralines manufactured by hand were evaluated sensorially. These pralines were obtained from dark chocolate containing 60% cocoa components, filled with Apis mellifera carnica Poll drone larvae, blossom honey and a blossom honey/pollen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/377f06f24d254f4089aa804a8bc86134
Autor:
Popov-Raljić, Jovanka V.1 jovankal@agrif.bg.ac.rs, Laličić-Petronijević, Jovanka G.1, Georgijev, Aneta S.2, Popov, Vladimir S.3, Mladenović, Mića A.1
Publikováno v:
Sensors (14248220). 2010, Vol. 10 Issue 9, p7913-7933. 21p. 1 Color Photograph, 3 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Fiocchi, Alessandro1 (AUTHOR) alessandro.fiocchi@allegriallergia.net, Monaci, Linda2 (AUTHOR), De Angelis, Elisabetta2 (AUTHOR), Calandrelli, Veronica1 (AUTHOR), Dahdah, Lamia1 (AUTHOR), Valluzzi, Rocco1 (AUTHOR), Urbani, Sara1 (AUTHOR), Mazzuca, Carmen1 (AUTHOR), Arasi, Stefania1 (AUTHOR), Cafarotti, Arianna1 (AUTHOR), Riccardi, Carla1 (AUTHOR), Artesani, Maria Cristina1 (AUTHOR), Putignani, Lorenza3,4 (AUTHOR), Pecora, Valentina1 (AUTHOR), Marzano, Valeria3 (AUTHOR), Fierro, Vincenzo1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Clinical & Translational Allergy. Sep2023, Vol. 13 Issue 9, p1-11. 11p.
Autor:
Zeli, Corinna, Lombardo, Mauro, Storz, Maximilian Andreas, Ottaviani, Morena, Rizzo, Gianluca
Publikováno v:
Antioxidants; Jul2022, Vol. 11 Issue 7, p1353-N.PAG, 23p
Autor:
Delbaere, Claudia1,2 Claudia.Delbaere@Cacaolab.be, Van de Walle, Davy1, Depypere, Frédéric3, Gellynck, Xavier4, Dewettinck, Koen1
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Dec2016, Vol. 118 Issue 12, p1800-1826. 27p.
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Dec2016, Vol. 118 Issue 12, p1839-1845. 7p.
Autor:
Böhme, Birgit, Bickhardt, Annika, Rohm, Harald, Farahnaky, Asgar, Majzoobi, Mahsa, Gavahian, Mohsen
Publikováno v:
Foods; May2021, Vol. 10 Issue 5, p1056, 1p