Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"dairy sustainability"'
Autor:
T. Lindena, S. Hess
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 11, Pp 8924-8945 (2022)
ABSTRACT: The structural change toward larger (dairy) farms is often criticized because it supposedly has a negative effect on farm animal welfare. We investigated this criticism using cross-sectional survey data from 3,085 German dairy farms. Even t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c6844ede2414566bd2c49695cf19033
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 49, Iss , Pp 109459- (2023)
A dataset of descriptive information was compiled from 213 peer-reviewed scientific publications that focused on dairy cow experiments and measured enteric methane emissions. This dataset was primarily based on the bibliography used by Arndt et al. (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/961645469d6d4d3f98b6d6a794e96a1b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria P. Byrne, Patrick J. Forrestal, Enda Cummins, Karl G. Richards, Sean A. Hogan, John T. Tobin, Chikere G. Nkwonta, Martin Danaher, Tom F. O'Callaghan
Publikováno v:
Sustainability, Vol 12, Iss 6018, p 6018 (2020)
Currently, nitrogen fertilizers are utilized to meet 48% of the total global food demand. The demand for nitrogen fertilizers is expected to grow as global populations continue to rise. The use of nitrogen fertilizers is associated with many negative
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dentler, Juliane
Global und regional steht die Landwirtschaft vor großen Herausforderungen. Die Reduktion von Treibhausgas- und Ammoniakemissionen, die Senkung von Nährstoffausträgen, gravierende Biodiversitätsverluste und die Ernährungssicherung erfordern dring
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______611::ddee5015fdd1bf04334d2aa0faf11832
http://opus.uni-hohenheim.de/volltexte/2020/1806/
http://opus.uni-hohenheim.de/volltexte/2020/1806/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I.J.M. de Boer, C.E. van Middelaar, Laurence Shalloo, E. Murphy, John Upton, Thomas P. Curran, Nicholas M. Holden
Publikováno v:
Journal of Cleaner Production 140 (2017) Part 2
Journal of Cleaner Production, 140(Part 2), 547-555
Journal of Cleaner Production, 140(Part 2), 547-555
In the context of global water scarcity, water footprints have become an important sustainability indicator for food production systems. To improve the water footprint of the dairy sector, insight into freshwater consumption of individual farms is re
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cc0991d63a352bdf96266a253f98b065
https://research.wur.nl/en/publications/water-footprinting-of-dairy-farming-in-ireland
https://research.wur.nl/en/publications/water-footprinting-of-dairy-farming-in-ireland