Zobrazeno 1 - 10
of 170
pro vyhledávání: '"dairy supply chain"'
Autor:
Upendra Kumar, Ravi Shankar
Publikováno v:
International Journal of Information Management Data Insights, Vol 4, Iss 2, Pp 100297- (2024)
There is a greater awareness of safety issues, emerging risks, and challenges in dairy products. Lean philosophy is one of the strategies that significant corporations worldwide have tried to adopt to stay competitive in an increasingly global market
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2c05312c61944769b093c3d9a4e5157
Publikováno v:
British Food Journal, 2024, Vol. 126, Issue 6, pp. 2604-2618.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-02-2023-0161
Publikováno v:
British Food Journal, 2023, Vol. 126, Issue 2, pp. 578-594.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-04-2023-0307
Autor:
Xiaoyuan Wei, Anwar Hassen, Karen McWilliams, Karen Pietrzen, Taejung Chung, Marysabel Méndez Acevedo, Tyler Chandross-Cohen, Edward G. Dudley, Jessie Vipham, Hassen Mamo, Tesfaye Sisay Tessema, Ashagrie Zewdu, Jasna Kovac
Publikováno v:
BMC Genomic Data, Vol 25, Iss 1, Pp 1-8 (2024)
Abstract Listeriosis caused by Listeria monocytogenes often poses a significant threat to vulnerable populations. Dairy products have been implicated in outbreaks of listeriosis worldwide. In Ethiopia, studies have identified Listeria spp. and L. mon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21ebf13480f7436ba4408703d6ef4ecb
Autor:
Lily Edwards-Callaway, Brianna McBride, Erica Machuca, Lauren Dean, Kira Sayre, Catie Cramer, Noa Román-Muñiz, Kayleigh Keller, Lorann Stallones, Diego Manriquez
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 22, p 3311 (2024)
The end-of-life (i.e., on-farm euthanasia and culling, including fitness for transport to slaughter) of a dairy cow or calf is preceded by a series of decisions often influenced by many complex factors. The aim of this study was to utilize the opinio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71658fc69b534fb59e8747c6efeab8ac
Autor:
Marika Di Paolo, Martina De Stefano, Giulia Polizzi, Valeria Vuoso, Adriano Michele Luigi Santoro, Aniello Anastasio, Raffaele Marrone
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety (2023)
The cooling applied during the firming and brining processes represents an important production step in mozzarella cheese making. The temperature fluctuations of the cooling water can negatively affect the hygiene, composition, and quality of mozzare
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d501709c52840988cd9024d8b921cdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Engineering Proceedings, Vol 40, Iss 1, p 14 (2023)
This research critically examines how the traceable dairy supply chain can be implemented in Ukraine to foster socio-economic outcomes, such as reduced food safety risk, higher product quality, improved shipping and storage, and greater consumer conf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1167cf0cc284500bbeeb0b34122d1f8