Zobrazeno 1 - 10
of 299
pro vyhledávání: '"dairy protein"'
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Starch-derived isomaltooligosaccharide (IMO) is potentially used as prebiotics in infant formulas. Given that they are non-digestible carbohydrates rich in reducing substrates, it’s crucial to understand if they can interact with β-lactoglobulin (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61e2c0f534514b528916908da7bd879a
Publikováno v:
Food Hydrocolloids for Health, Vol 2, Iss , Pp 100102- (2022)
High protein versions of popular, highly consumed food products such as Chinese steamed bread (CSB) can be useful to improve the health status of our populations. In the current study, high protein Chinese steamed breads (HPCSBs) were developed using
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9fb7fe77bf94e12ba9ef3aa158702e7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 2, p 368 (2023)
Plant proteins are constantly gaining attention as potential substitutes for dairy proteins, due to their suitable functionality and nutritional value. This study was designed to compare the structural and functional responses of different plant prot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c88ab76e30de42c3aac472dd9930846b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 75, Iss , Pp 105612- (2021)
There is a need to understand the ultrasound-induced changes in the interactions between proteins and phenolic compounds at different pH. This study systematically explored the role of high-intensity ultrasound pre-treatment on the binding mechanisms
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f359af38fe7415fb683406634fea92e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.