Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"da Silva, M. Tavares"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Development and Functional Evaluation of a Passive Ankle Exoskeleton to Support Military Locomotion.
Publikováno v:
Advances in Military Technology; 2022, Vol. 17 Issue 1, p79-94, 16p
Publikováno v:
New Trends in Mechanism & Machine Science: From Fundamentals to Industrial Applications; 2015, p445-453, 9p
Publikováno v:
Análise Psicológica; jan1978, Vol. 1 Issue 2, p25-36, 12p
Autor:
Teles Cardoso, Amanda dos Santos1 max.viana@ufba.br, Vasconcelos da Silva, Cinara, Tavares Pereira, Marcelo, Maurício Viana, Max Denisson
Publikováno v:
Revista Colombiana de Ciencias Químico-Farmacéuticas. 2023, Vol. 52 Issue 1, p275-286. 12p.
Autor:
Zhu, Yujie, Dong, Xinhua, Huang, Shangshi, Li, Chuanyang, Wang, Rui, Yang, Mingcong, Wang, Shaojie, Li, Manxi, Liang, Zuodong, Li, Juan, Zhang, Yaru, Zhang, Qi, Yuan, Hao, Li, Qi, He, Jinliang
Publikováno v:
Applied Physics Letters; 5/22/2023, Vol. 122 Issue 21, p1-6, 6p
Autor:
Cavalcanti, Andreza Barbosa Silva, Maia, Mayara dos Santos, Figueiredo, Pedro Thiago Ramalho de, Menezes, Renata Priscila Barros de, Monteiro, Alex France Messias, Meireles, Roseana Araújo Ramos, Rodrigues, Gabriela Cristina Soares, Rodrigues de Almeida Silva, Ana Rita, Lins, Jociano da Silva, Cordeiro, Laísa Vilar, Junior, Valnês S. Rodrigues, Castelo Branco, Ana Paula O. T., Agra, Maria de Fátima, Sessions, Zoe L., Muratov, Eugene N., Scotti, Luciana, Silva, Marcelo Sobral da, Costa, Vicente Carlos de Oliveira, Tavares, Josean Fechine, Scotti, Marcus Tullius
Publikováno v:
Natural Product Research; Mar2023, Vol. 37 Issue 6, p903-911, 9p
Autor:
Ardag Akdogan, Hatice1 (AUTHOR) hardagakdogan@gmail.com, Canpolat Topuz, Merve1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Bioremediation Journal. Oct-Dec2014, Vol. 18 Issue 4, p287-294. 8p.
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2019, Vol. 59 Issue 9, p1367-1391, 25p
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Jan-Mar2014, Vol. 52 Issue 1, p35-45. 11p.