Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"da Silva, Francides Gomes"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monclaro, Antonielle Vieira, Recalde, Guilherme Lima, da Silva, Francides Gomes, Jr., de Freitas, Sonia Maria, Ferreira Filho, Edivaldo Ximenes
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology January 2019 120:16-22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Understanding consumers' dynamic sensory perception for bacon smoked with different Brazilian woods.
Autor:
Saldaña, Erick1 (AUTHOR), Soletti, Izabella1 (AUTHOR), Martins, Mariana Marinho1 (AUTHOR), Menegali, Beatriz Schmidt1 (AUTHOR), Merlo, Thais Cardoso1 (AUTHOR), Selani, Miriam Mabel1 (AUTHOR), Teixeira, Ana Clara Bortoluzzi1 (AUTHOR), da Silva, Francides Gomes1 (AUTHOR), Contreras-Castillo, Carmen J.1 (AUTHOR) ccastill@usp.br
Publikováno v:
Meat Science. Aug2019, Vol. 154, p46-53. 8p.
Autor:
Moreira LR; Laboratory of Enzymology, Department of Cellular Biology, University of Brasília, Brasília 70910-900, DF, Brazil. Electronic address: leonorarsm@gmail.com., Álvares Ada C; Laboratory of Biophysics, Department of Cellular Biology, University of Brasília, Brasília 70910-900, DF, Brazil. Electronic address: pharmalice@gmail.com., da Silva FG Jr; Laboratory of Chemistry, Cellulose and Energy, Department of Forest Sciences, ESALQ, University of São Paulo, Piracicaba 13418-220, SP, Brazil. Electronic address: fjrgomes@terra.com.br., de Freitas SM; Laboratory of Biophysics, Department of Cellular Biology, University of Brasília, Brasília 70910-900, DF, Brazil. Electronic address: nina@unb.br., Ferreira Filho EX; Laboratory of Enzymology, Department of Cellular Biology, University of Brasília, Brasília 70910-900, DF, Brazil. Electronic address: eximenes@unb.br.
Publikováno v:
Carbohydrate polymers [Carbohydr Polym] 2015 Dec 10; Vol. 134, pp. 700-8. Date of Electronic Publication: 2015 Aug 20.