Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"da Silva, Fábio Moreira"'
Autor:
de Carvalho Alves, Marcelo, Sanches, Luciana, Pozza, Edson Ampélio, Pozza, Adélia A.A., da Silva, Fábio Moreira
Publikováno v:
In Biosystems Engineering September 2022 221:81-104
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Gonzaga Ferreira Júnior, Luiz1 luizdgfj@gmail.com, da Silva, Fábio Moreira1, Ferreira, Danton Diego1, Sales, Ronan Souza1
Publikováno v:
Ciência Rural. Feb2016, Vol. 46 Issue 2, p273-278. 6p.
Autor:
da Silva, Flávio Castro, da Silva, Fábio Moreira, Sales, Ronan Souza, Ferraz, Gabriel Araújo e Silva, de Barros, Murilo Machado
Publikováno v:
Coffee Science-ISSN 1984-3909; Vol. 12 No. 4 (2017); 480-485
Coffee Science; Vol. 12 Núm. 4 (2017); 480-485
Coffee Science; v. 12 n. 4 (2017); 480-485
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Coffee Science; Vol. 12 Núm. 4 (2017); 480-485
Coffee Science; v. 12 n. 4 (2017); 480-485
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
This study aimed to identify whether climatic and soil moisture variables are related with the variation of detachment force coffee fruits (Coffea arabica L.) during the crop harvest period. The research was carried out at Departamento de Agricultura
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::ef2f25b32d6b48620368e3a775db962c
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/1351
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/1351
Publikováno v:
Coffee Science-ISSN 1984-3909; Vol. 11 No. 2 (2016); 169-179
Coffee Science; Vol. 11 Núm. 2 (2016); 169-179
Coffee Science; v. 11 n. 2 (2016); 169-179
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Coffee Science; Vol. 11 Núm. 2 (2016); 169-179
Coffee Science; v. 11 n. 2 (2016); 169-179
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
The coffee yield is strongly influenced by adequate supply of water and nutrients to plants. Because not all soil is the ideal amount of nutrients for plant growth, fertilization is intended to supplement these nutrients. The nole of fertigation is t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c7375ebf4ed1cce31bfce842789f9122
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/1026
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/1026
Autor:
Ferraz, Gabriel Araújo e Silva, da Silva, Fábio Moreira, de Oliveira, Marcelo Silva, Avelar, Rogner Carvalho, Sales, Ronan Souza
Publikováno v:
Coffee Science-ISSN 1984-3909; Vol. 10 No. 3 (2015); 346-356
Coffee Science; Vol. 10 Núm. 3 (2015); 346-356
Coffee Science; v. 10 n. 3 (2015); 346-356
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Coffee Science; Vol. 10 Núm. 3 (2015); 346-356
Coffee Science; v. 10 n. 3 (2015); 346-356
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Fewer studies have been conducted on the spatial variability of inputs dosage in crop field, mainly when it has been performed the comparison between conventional management and precision agriculture management in coffee crop.The aim of this article
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::12235d1759add0e70468b639ec8ab213
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/878
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/878
Autor:
da Silva, Flávio Castro, da Silva, Fábio Moreira, Alves, Marcelo de Carvalho, e Silva Ferraz, Gabriel Araújo, Sales, Ronan Souza
Publikováno v:
Coffee Science-ISSN 1984-3909; Vol. 10 No. 1 (2015); 56-64
Coffee Science; Vol. 10 Núm. 1 (2015); 56-64
Coffee Science; v. 10 n. 1 (2015); 56-64
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Coffee Science; Vol. 10 Núm. 1 (2015); 56-64
Coffee Science; v. 10 n. 1 (2015); 56-64
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
The aim of the present work was to assess the operating performance of mechanical harvesting of the fruit of coffee trees (Coffea arabica L.) with a KTR® Advance harvester using a “neuro-fuzzy” system which considered the variation of the vibrat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6014ecd9694c30a3905a1c443d2dc8dd
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/752
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/752
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.