Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"da Silva, Daniele Ferreira"'
Autor:
Santos, Emanuelle Natalee, Magalhães-Guedes, Karina Teixeira, Borges, Fernando Elias de Melo, Ferreira, Danton Diego, da Silva, Daniele Ferreira, Conceição, Pietro Carlos Gonçalves, Lima, Ana Katerine de Carvalho, Cardoso, Lucas Guimarães, Umsza-Guez, Marcelo Andrés, Ramos, Cíntia Lacerda
Publikováno v:
Foods; Dec2024, Vol. 13 Issue 24, p4097, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pereira, Ana Carolina a, b, Esperandim, Viviane Rodrigues a, da Silva, Daniele Ferreira a, Magalhães, Lizandra Guidi a, Lima, Thaís Coelho a, Nanayakkara, N.P. Dhammikka c, Cunha, Wilson Roberto a, Bastos, Jairo Kenupp b, Andrade e Silva, Márcio Luis a, ⁎
Publikováno v:
In Phytochemistry July 2015 115:270-270
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pinto RO; Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Departamento de Nutrição, Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina, MG, Brasil, Departamento de Nutrição, Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina, MG, Brazil., Correia EF; Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Departamento de Nutrição, Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina, MG, Brasil, Departamento de Nutrição, Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina, MG, Brazil., Pereira KC; Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Instituto de Ciência e Tecnologia, Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina, MG, Brasil, Instituto de Ciência e Tecnologia, Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina, MG, Brazil., Costa Sobrinho Pde S; Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Departamento de Nutrição, Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina, MG, Brasil, Departamento de Nutrição, Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina, MG, Brazil., da Silva DF; Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Departamento de Nutrição, Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina, MG, Brasil, Departamento de Nutrição, Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina, MG, Brazil.
Publikováno v:
Brazilian journal of microbiology : [publication of the Brazilian Society for Microbiology] [Braz J Microbiol] 2015 Jun 01; Vol. 46 (2), pp. 583-9. Date of Electronic Publication: 2015 Jun 01 (Print Publication: 2015).