Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"da Silva, Érica Caroline"'
Autor:
do Espirito Santo, Bruna Larissa Spontoni, da Silva, Érica Caroline, Jordão Cândido, Camila, da Silva, Anderson Fernandes, do Nascimento, Valter Aragão, Reis Ballard, Cíntia, Baú Betim Cazarin, Cinthia, Roberto Maróstica Júnior, Mário, Mach Côrtes Cordeiro, Lucimara, Youssef Abboud, Kahlile, Alexandre Carollo, Carlos, Brentan Silva, Denise, dos Santos Freitas, Deisy, Marçal Ravaglia, Luciana, Braz Alcantara, Glaucia, de Cássia Freitas, Karine, dos Santos, Elisvânia Freitas, Aiko Hiane, Priscila
Publikováno v:
In Food Research International November 2020 137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
da Silva, Érica Caroline1, Cereda, Marney Pascoli2, Colman, Tiago André Denck1 tiago.colman@outlook.com, Demiate, Ivo Mottin1, Schnitzler, Egon1
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Oct/Nov2015, Vol. 5 Issue 2, p99-102. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Claudy, Letícia, Serbai, Daiane, dos Santos, Elisvânia Freitas, Manhani, Maria Raquel, Novello, Daiana, da Silva, Érica Caroline
Publikováno v:
Evidência, Vol 14, Iss 1 (2014)
Evidence; Vol. 14 No. 1 (2014): EVIDÊNCIA-CIÊNCIA E BIOTECNOLOGIA; 35-46
Evidência; v. 14 n. 1 (2014): EVIDÊNCIA-CIÊNCIA E BIOTECNOLOGIA; 35-46
Evidência-Ciência e Biotecnologia-Interdisciplinar
Universidade do Oeste de Santa Catarina (UNOESC)
instacron:UNOESC
Evidence; Vol. 14 No. 1 (2014): EVIDÊNCIA-CIÊNCIA E BIOTECNOLOGIA; 35-46
Evidência; v. 14 n. 1 (2014): EVIDÊNCIA-CIÊNCIA E BIOTECNOLOGIA; 35-46
Evidência-Ciência e Biotecnologia-Interdisciplinar
Universidade do Oeste de Santa Catarina (UNOESC)
instacron:UNOESC
Este estudo avaliou a aceitabilidade sensorial de brigadeiros de chocolate adicionados de aveia e banana e buscou determinar sua composição físico-química. Foram elaboradas duas formulações de brigadeiro: F1 – padrão (sem adição de aveia e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LACHMAN, Cauana, GALVÃO, Renata, de CRISTO, Tatiane Wendler, BRECAILO, Marcela Komechen, dos SANTOS, Elisvânia Freitas, da SILVA, Érica Caroline, MANHANI, Maria Raquel, NOVELLO, Daiana
Publikováno v:
Revista da Universidade Vale do Rio Verde; 2014, Vol. 12 Issue 1, p57-69, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.