Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"da Motta Lima, Oswaldo Curty"'
Autor:
Magnoni, Diane Marques, Heck, Michele Cristina, Gigliolli, Adriana Aparecida Sinópolis, Buzo, Matheus Gimenez, Molke, Ariane Soares, de Syllos, Renan Souza, da Motta Lima, Oswaldo Curty, Vicentini, Veronica Elisa Pimenta
Publikováno v:
In Aquatic Toxicology July 2023
Autor:
Grala, Gabriel Henrique, Provensi, Lucas Lima, Krummenauer, Rafael, da Motta Lima, Oswaldo Curty, de Alcantara, Glaucio Pedro, Andrade, Cid Marcos Gonçalves
Publikováno v:
Inventions (2411-5134); Dec2023, Vol. 8 Issue 6, p134, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Colombiana de Ciencias Químico-Farmacéuticas; 2022, Vol. 51 Issue 2, p723-734, 12p
Publikováno v:
Brazilian Journal of Chemical Engineering; Mar2022, Vol. 39 Issue 1, p225-234, 10p
Autor:
Fernandes, Larissa Maria, Pereira, Nehemias Curvelo, Mendes, Elisabete Scolin, da Motta Lima, Oswaldo Curty, da Costa, Silvio Claudio
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Technology; Vol 23 (2001); 1369-1374
Acta Scientiarum. Technology; v. 23 (2001); 1369-1374
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Technology; v. 23 (2001); 1369-1374
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Industries worldwide involved in health promotion and disease prevention are investing in developing technologies for the production of light calorie and low fat food, while preserving its nutritional quality. One of the most frequent studies deals w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::8be2369abc9f35d333e815377b8a1e5a
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciTechnol/article/view/2766
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciTechnol/article/view/2766
Autor:
Costa Dutra Sousa, Luiza Helena, Pereira, Nehemias Curvelo, da Motta Lima, Oswaldo Curty, Fonseca, Erica Vagetti
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Technology; Vol 23 (2001); 1363-1368
Acta Scientiarum. Technology; v. 23 (2001); 1363-1368
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Technology; v. 23 (2001); 1363-1368
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Knowledge on thermal characteristics of materials is very important for developing of a drying process in a more economic and viable way. The literature presents isotherms of several natural fibers, as cotton, wool, hemp, jute, sisal and silk (Foust
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e804f80cbe03907efc2faba4dd624db5
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciTechnol/article/view/2764
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciTechnol/article/view/2764
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.