Zobrazeno 1 - 10
of 2 080
pro vyhledávání: '"da Costa, I."'
Autor:
Béziau, Jean-Yves
Publikováno v:
Logique et Analyse, 1990 Sep 01. 33(131/132), 259-272.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44084300
Autor:
BREDEROVÁ, TATIANA
Publikováno v:
Dance Zone / Taneční Zóna. 2020, Issue 4, p48-51. 4p.
Publikováno v:
In Journal of African Earth Sciences May 2021 177
Autor:
Masotti F; Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente, Università degli Studi di Milano, via G. Celoria 2, Milan, Italy., Stuknytė M; Unitech COSPECT - COmprehensive Substances characterization via advanced sPECTtroscopy, Università degli Studi di Milano, via C. Golgi 19, Milan, Italy., Da Costa I; Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente, Università degli Studi di Milano, via G. Celoria 2, Milan, Italy., De Noni I; Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente, Università degli Studi di Milano, via G. Celoria 2, Milan, Italy. Electronic address: ivano.denoni@unimi.it., Cattaneo S; Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente, Università degli Studi di Milano, via G. Celoria 2, Milan, Italy.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2024 Sep; Vol. 191, pp. 114622. Date of Electronic Publication: 2024 Jun 08.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hiago Bellaver E; Santa Catarina State University. Department of Animal Production and Food Science, Multicentric Graduate Program in Biochemistry and Molecular Biology. Lages, SC, Brazil., Eliza Redin E; Santa Catarina State University. Department of Food Engineering and Chemical Engineering, Pinhalzinho, SC, Brazil. Electronic address: eduardaredin@gmail.com., Militão da Costa I; Santa Catarina State University. Department of Food Engineering and Chemical Engineering, Pinhalzinho, SC, Brazil. Electronic address: ingrid.costa@edu.udesc.br., Schittler Moroni L; Santa Catarina State University. Department of Food Engineering and Chemical Engineering, Pinhalzinho, SC, Brazil. Electronic address: liziane.schittler@udesc.br., Pinto Kempka A; Santa Catarina State University. Department of Animal Production and Food Science, Multicentric Graduate Program in Biochemistry and Molecular Biology. Lages, SC, Brazil; Santa Catarina State University. Department of Food Engineering and Chemical Engineering, Pinhalzinho, SC, Brazil. Electronic address: aniela.kempka@udesc.br.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2024 Mar; Vol. 180, pp. 114060. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 26.
Autor:
Molina-Beltran, E. E.1 evaester.molinabeltran@curie.fr, da Costa, I.2 isabelle.dacosta@curie.fr, Matta, C.1 carla.matta@curie.fr
Publikováno v:
Douleur et Analgésie. dec2021, Vol. 34 Issue 4, p206-210. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.