Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"dFBA"'
Autor:
Mathias Gotsmy, Florian Strobl, Florian Weiß, Petra Gruber, Barbara Kraus, Juergen Mairhofer, Jürgen Zanghellini
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 22, Iss 1, Pp 1-16 (2023)
Abstract Plasmid DNA (pDNA) is a key biotechnological product whose importance became apparent in the last years due to its role as a raw material in the messenger ribonucleic acid (mRNA) vaccine manufacturing process. In pharmaceutical production pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70273fc1ce8e443c95047315ca625696
Autor:
M. Priya, M. Nandhini
Publikováno v:
Measurement: Sensors, Vol 28, Iss , Pp 100808- (2023)
The all-embracing morphological changes in fetal brain development in the whole time pregnancy are visually seen in acquisition of Magnetic Resonance Imaging (MRI) techniques. In the way of exploring fetal brain development, Convolutional Neural Netw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfcd8350de7d42c7921fb3de2a176519
Autor:
David Henriques, Romain Minebois, David dos Santos, Eladio Barrio, Amparo Querol, Eva Balsa-Canto
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 11, Iss 3 (2023)
ABSTRACT Saccharomyces kudriavzevii is a cold-tolerant species identified as a good alternative for industrial winemaking. Although S. kudriavzevii has never been found in winemaking, its co-occurrence with Saccharomyces cerevisiae in Mediterranean o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63b35be7d60640118713a33e97326866
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 19, Iss 1, Pp 1-13 (2019)
Abstract Background Streptomyces lividans is an appealing host for the production of proteins of biotechnological interest due to its relaxed exogenous DNA restriction system and its ability to secrete proteins directly to the medium through the majo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/770ad790f87846c2a00039cca34a9465
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 10, Iss 1, Pp 1-14 (2017)
Abstract Background Aspergillus niger fermentation has provided the chief source of industrial citric acid for over 50 years. Traditional strain development of this organism was achieved through random mutagenesis, but advances in genomics have enabl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93aa7693c23d4f58beb6af4a421d7e02
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.