Zobrazeno 1 - 10
of 2 607
pro vyhledávání: '"d-optimal mixture design"'
Autor:
Taromsari, Aidin1 (AUTHOR), Ghiassi Tarzi, Babak1 (AUTHOR) b‐ghiasi@srbiau.ac.ir
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Dec2024, Vol. 12 Issue 12, p10734-10755. 22p.
Autor:
Atneriya, Umesh a, Sainy, Jitendra a, Chidrawar, Vijay R. b, Sharma, Mayank c, Maheshwari, Rahul b, ⁎
Publikováno v:
In Annales Pharmaceutiques Françaises May 2024 82(3):446-463
Autor:
He, Jingyu1,2 (AUTHOR), Song, Weidong1 (AUTHOR), Li, Jianqiang3 (AUTHOR), Ding, Tianhang1 (AUTHOR), Guan, Jian2 (AUTHOR), Wu, Jinji1 (AUTHOR) keomhee@163.com, Wang, Jiaoling1 (AUTHOR) kclwjl@126.com, Demiray, Engin (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 6/14/2024, Vol. 2024, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Farmasi Sains dan Praktis, Vol 10, Iss 2 (2024)
Onchidiid slug (Onchidium typhae) is an animal with bioactive compounds with high nutritional value and the potential to be used as a functional food product. The study aimed to optimize the onchidiid slug instant powder formula, analyze its proximat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f225f74416054210b7bd58de2dfbabb8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100593- (2024)
Banana leaf, being non-toxic, is often used in traditional cooking and medicine. However, its full potential is still largely unexplored. The current work aimed to screen for biological active compounds in banana leaf, and to establish an optimal for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c00c0ca3a264aa0a32310ae799fc8e4