Zobrazeno 1 - 10
of 314
pro vyhledávání: '"d-Glucaric acid"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 8, p 764 (2023)
D-glucaric acid is an important bio-based building block of polymers and is a high value-added chemical that can be used in a variety of applications. In the present study, the Udh target genes from Pseudomonas putida and Pseudomonas syringae were us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7e4395068ac4c3380a663747bafa233
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 14, Iss 1, Pp 1-16 (2021)
Abstract Background The biomanufacturing of d-glucaric acid has attracted increasing interest because it is one of the top value-added chemicals produced from biomass. Saccharomyces cerevisiae is regarded as an excellent host for d-glucaric acid prod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9fe600d376b48d99b4a1c08a0d671cb
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 13, Iss 1, Pp 1-11 (2020)
Abstract d-Glucaric acid (GA) is a value-added chemical produced from biomass, and has potential applications as a versatile platform chemical, food additive, metal sequestering agent, and therapeutic agent. Marketed GA is currently produced chemical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dae1c44f2ad8437bae3aab5d7ba30d77
Autor:
Thu V. Vuong, Emma R. Master
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 13, Iss 1, Pp 1-10 (2020)
Abstract Background Dicarboxylic acids offer several applications in detergent builder and biopolymer fields. One of these acids, 4-O-methyl d-glucaric acid, could potentially be produced from glucuronoxylans, which are a comparatively underused frac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b548210cb6c4fdea3cb1d2f6ac627a8
Autor:
Ayotte, Pierre, Dewailly, Éric, Lambert, George H., Perkins, Sherry L., Poon, Raymond, Feeley, Mark, Larochelle, Christian, Pereg, Daria
Publikováno v:
Environmental Health Perspectives, 2005 Oct 01. 113(10), 1318-1324.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3436095
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monarca, Silvano, Scassellati-Sforzolini, Giuseppina, Donato, Francesco, Angeli, Giuseppe, Spiegelhalder, Berthold, Fatigoni, Cristina, Pasquini, Rossana
Publikováno v:
Environmental Health Perspectives, 1996 Jan 01. 104(1), 78-82.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3432763
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.