Zobrazeno 1 - 10
of 242
pro vyhledávání: '"d’Acierno, Antonio"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fratianni, Florinda, Cefola, Maria, Pace, Bernardo, Cozzolino, Rosaria, De Giulio, Beatrice, Cozzolino, Autilia, d'Acierno, Antonio, Coppola, Raffaele, Logrieco, Antonio Francesco, Nazzaro, Filomena
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2017 229:752-760
Autor:
Ombra, Maria Neve, Cozzolino, Autilia, Nazzaro, Filomena, d’Acierno, Antonio, Tremonte, Patrizio, Coppola, Raffaele, Fratianni, Florinda
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2017 218:335-340
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fratianni, Florinda, De Giulio, Beatrice, d'Acierno, Antonio, Amato, Giuseppe, De Feo, Vincenzo, Coppola, Raffaele, Nazzaro, Filomena
Publikováno v:
Foods; Sep2023, Vol. 12 Issue 18, p3338, 24p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Acierno, Antonio, Coppola, Emanuela
[Italiano]: La Green Blue Infrastructure è un approccio multifunzionale e flessibile basato su vari layer che compongono una rete organica. Questa metodologia progettuale ha il potenziale per ricucire frammenti della città contemporanea, generando
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::55cded7447a2bbfccbdfcb37bb372f83
Autor:
Ombra, Maria Neve1 nombra@isa.cnr.it, d’Acierno, Antonio1, Nazzaro, Filomena1, Spigno, Patrizia2, Riccardi, Riccardo2, Zaccardelli, Massimo3, Pane, Catello3, Coppola, Raffaele4, Fratianni, Florinda1, d'Acierno, Antonio5 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Nov2018, Vol. 69 Issue 7, p824-834. 11p. 3 Charts, 2 Graphs.